Loading... (0%)

Karuse Mälumängu 40 juubelitrurniiri võitis meeskond Aksel

02 June 2017

18. mail kogunes Kõmsi Rahvamajja 16 võistkonda ehk ligi 80 inimest, et ühiselt võtta mõõtu Karuse Mälumängu finaalvoorust.

Nii palju võistkondi korraga osalemas pole Karuse Mälumängusarjas ammu olnud: lisaks 9 põhimeeskonnale oli kohal 7 külalisvõistkonda, kes osalesid omaette arvestuses. Korraldajate rõõmuks oli külalismeeskondadena esindatud nii päris uusi võistkondi nagu Kiili, Kirbla, Känd ja Võsa ning noorimad ehk Lihula Gümnaasiumi õpilaste tiim Väggevam kui ka juba läbi aegade tuttavad meeskonnad nagu Iluuste, Minimälu ja Ülenaabrid.

Tänu Kõmsi Külaseltsile, Hanila Valla toetugrupile ja Hanila Vallavalitsusele oli õhkkond pisut pidulikum kui tavaliselt. Mälumängu 40. aastases ajaloos aitas rännata väikeses saali olev näitus.

Finaalvoorus küsiti kokku 28 küsimust, millest üheksateist olid 40 eelneva aasta jooksul kõlanud, traditsiooniline Ülle Pärnpuu kunsti ja finaalile omaselt ka põhimeeskondade küsimused.

Vooru parim tulemus kuulus ülekaalukalt Suure Venna võistkonnale kogudes kokku 40 punkti. Hooaja lõppseis oli pikalt väga põnev ja pingeline: pingerida muutus korduvalt, kuid peale viimase mängu kohapunktide kokkulöömist kuulutati võitjateks meeskond Aksel (45kp), mida esindasid: Rein Merila, Margus Källe, Avo Kiisk, Kalle Laanmets ja Margus Morševitski. Teise koha saavutas tiim Krupender (43kp), kellele järgnes Suur Vend (42,5kp). Edasi juba Ogalik, Timur, Uups!, Ämmatoss, Massu ja Idu.

Külalistest parimaks tuli Illuste meeskond, neile järgnesid Ülenaabrid, Minimälu, Kiili, Känd ja Võsa, Kirbla ning Väggevam.

Karuse Mälumängu korraldajad tänavad toetajaid ja kõik osalejaid!

Uute kohtumisteni juba sügisel, 28. septembril.

 

Lilia Urb

 

Fotod: Mariann Peksar

Admin - post author

No other information about this author.