Loading... (0%)

Lihula JK suureskooriline võit

15 June 2015

III liiga 10. voorus oli Lihula JK pühapäevase kodumängu vastaseks tabelis viimasel kohal olev Saaremaa Malev, kes alistati suureskooriliselt 8:0. Selle võiduga möödus Lihula meeskond Tallinna Ülikooli duubelvõistkonnast ning tõusis tabelis neljandale kohale.

 

Malev mängis vähemuses

Olenemata sellest, et vastased olid ühe mehega vähemuses, läks Lihula välja tugeva algkooseisuga  – oli vaja kindlat võitu. Skoori avas Sander Kruus, kes lõi juba esimesel poolajal kolm väravat. Poolaeg lõppes Lihula kasuks 4:0.

Mänguolusid raskendasid pidevad vihmasajud

Terve mängu vältel sadas vihma, mis muutis väljaku libedaks ning pallipõrke kiireks. Seetõttu ei saanudki veel öelda, et mäng on kindlalt võidetud, sest kõike võis veel juhtuda. Kuid edasised sündmused olid ainult Lihula JK kasuks  – löödi veel 4 väravat, millega vormistatigi lõppskoor 8:0.

Kodumäng Saaremaa Malevaga oli Lihula JK viimane kevadringi kodumäng, kuid kaks mängu võõrsil on veel jäänud.  Lihula JK järgmine mäng on 21. juunil, mil Vändras minnakse vastamisi 11. kohal oleva Vändra JK Vaprus II-ga. Ootame järjekordset võitu!

Lihula JK väravalööjad: Sander Kruus (3), Andro Aavik (2), Madis Sibul, Mairo Kanter, Oliver Raudnagel.


Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.