Loading... (0%)

Raskejõustikuklubi Leola kutsub poisse spordi- ja vabaaja laagrisse

29 June 2016

Raskejõustikuklubi Leola korraldab juuli kolmandal nädalal Lihula valla poistele spordi- ja vabaaja laagri, mis toimub Tuksi Tervise- ja Spordikeskuses.

Juba seitsmendat suve korraldab RJK Leola suvelaagri, kuhu on oodatud poisid alates kümnendast eluaastast. Kui eelnevad laagrid olid suunatud üksnes maadlustrenni poistele, siis tänavu on sinna oodatud ka need, kes pole veel maadlusega tegelenud, kuid soovivad veeta heas seltskonnas ühe sportliku nädala.

Laager toimub 11.-15. juulil Tuksi Tervise- ja Spordikeskuses, mis asub looduskaunis kohas, Noarootsi vallas. Päevakavas on lisaks põnevale vabaaja sisustamisele ka treeningud, mis toimuvad kaks korda päevas. Kätt proovitakse erinevatel spordialadel nagu jooks, kuulitõuge, kaugushüpe, hüpits, sprindid, köievedu, ujumine, erinevad jõuharjutused ja palju muud.

Suvelaager 2015. Foto: RJK Leola

Väljasõit toimub 11. juulil kell 11.30 Lihula Konsumi eest ning tagasi tullakse 15. juulil peale hommikusööki. Toitlustus toimub kolm korda päevas; lastevanematele pannakse südamele, et info laste toiduallergiatest jõuaks korraldajateni juba varakult. Ööbimine on õige spordilaagri kohaselt – kämpingutes.

Lastega tulevad kaasa RJK Leola treener Janar Sõber ja aktiivne ning vastutustundlik lapsevanem Kainer Mölder.

Lapse nädalane spordi- ja vabaajalaager läheb trennipoiste vanematele maksma 50 ning teistele 75 eurot. Lisainfo ja registreerimine janar.sober@mail.ee või 55674748.

Kohtumiseni suvelaagris!

Admin - post author

No other information about this author.