Loading... (0%)

Lihula jalgpallimeeskonna hooaeg lõppes võidukalt

10 October 2015

Lihula JK pidas täna kodustaadionil hooaja viimase mängu, kus vastaseks oli Vändra JK Vaprus II.  Mängu võitis Lihula JK 3:2, saavutades kokkuvõttes III liigas viienda koha.

Enne viimast mängu oli Lihula JK viiendal kohal ning et seda kohta ka hoida, läks Lihula mängu kindlasti võitma.
Ekstrapinget lisas veel ka asjaolu, et vastasvõistkonnas mängis suvel Lihulast lahkunud mängumees Andro Aavik, kuid meestel oli võiduhimu suur ning juba esimese poolaja esimesel poolel avas Lihula kasuks skoori Madis Sibul.

Ei läinud palju mööda, kui Sander Kruus lõi Vändra väravavahi seljataha teise palli. Küll aga kohe järgmisel momendil tuli kerge ehmatus, mil Lihula võistkonnal tekkis kerge kommunikatsiooniprobleem ning Vändra oligi ühe värava tagasi löönud. Oli näha, et mehed ei lasknud sellel end heidutada ning mängisid poolaja lõpuni enda mängu sama edukalt edasi.

Põnev ning võimaluste rohke teine poolaeg

Teisel poolajal muutus mäng veelgi põnevamaks, sest mõlemad meeskonnad otsisid aina rohkem võimalusi vastaste väravavõrgu sahistamiseks. Ohtlikke olukordi loodi väga mitmeid kordi, kuid lihtsalt olukordadeks need ka jäid.

Lihula oli juba veidike surve alla jäämas, kui olukorra päästis Argo Mõtt, kes lõi Lihula kolmanda värava. 3:1 seisul juba tundus, et mäng on võidetud, kuid selle rahulolu rikkus mängu kohtunik, kes andis Vändrale küllaltki kerge penalti.
Tõenäosus, et Vändra jätab penalti realiseerimata, oli väga väike ning seis oligi 3:2. Peale penalti ütles Lihula mängumees Madis Sibul, et neile piisaks ka viigist, kuid võit oleks kindlasti parem. Õnneks võitles Lihula viimse minutini ning võit Vändra üle oli käes.

Seni kõrgeim positsioon

JKVõrreldes eelmise kahe III liigas mängitud hooajaga, lõpetas Lihula JK hooaja seni kõrgeimal positsioonil. Aastal 2013 oldi kokkuvõttes kaheksandad ning aastal 2014 seitsmendad ning nüüd, aastal 2015, viiendad.

Olgugi, et hooaja lõpp muutus mängijate vähesuse tõttu raskeks, peaksid Lihula mehed enda hooaja üle väga uhked olema.
Igal juhul loodame Lihula JK-d ka järgmisel hooajal pallimas näha!

 

(ülevalt vasakult) Mairo Kanter, Rasmus Paulus, Levani Lagvilava, Madis Sibul, Randel Plaas, Kaarel Pikkmets, Mirko Kruus, Sander Kruus (alt vasakult) Horre Kruus, Argo Mõtt, Romel Puda, Janar Smõtškov, Otomar Kuusemaa, Reilo Mark, Egert Kallaste

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Terve galerii on nähtav SIIT

Admin - post author

No other information about this author.