Loading... (0%)

Lihula JK kaotas, kuid vastaste võit tühistati

26 June 2015

Eesti jalgpalli meistrivõistluste III liiga 11. voorus oli Lihula JK vastamisi Vändra JK Vaprus II-ga. Seisuga 2:6 tuli Lihula meestel Vändra koduväljakul peetud kohtumisel vastu võtta hooaja neljas kaotus. Neli päeva hiljem tuli aga teade, et Vändra võit on tühistatud.


Lihulale suurepärane uudis

Kui Lihula naases pühapäeval Vändrast kaotusevaluga, siis neljapäeva õhtuks tuli üllatav teade, et Vändrale on märgitud kaotus ning Lihula sai tabelisse 3 punkti juurde. Nimelt selgus, et Vändra JK Vaprus kasutas disklahvi all olevat mängijat. Samas, olenemata rõõmusõnumitest, tuleb mängu põhjalikult analüüsida, sest Lihula pole ammu nii palju väravaid enda selja taha lasknud.

Algus oli paljulubav

Mängu esimesel kümnel minutil domineeris selgesti Lihula võistkond ning oli mitmeid väravalöömise võimalusi, kuid need jäid realiseerimata. Peale seda sai Vändra eluvaimu sisse ning haaras mängu üle kontrolli. Seda tõestavad Vändra esimesel poolajal löödud 4 väravat.

Võistkonna poolt nõrk esitus

Lihula JK kapten Argo Mõtt ütles, et nad pole see aasta nii kehvalt veel mänginud – söödud ei leidnud omasid üles ning tihtipeale ei tahetud üldse sööta, pigem tegutseti üksi. Samuti märkis Argo, et vastaste füüsis oli parem. Vändra trumbiks oli kindlasti asjaolu, et tegemist on duubelvõistkonnaga, mistõttu võivad nad kasutada 3 meest kõrgemast liigast ning seda eelist nad Lihula mängus ka kasutasid.

Kevadringi viimane kohtumine

Vändra tühistatud võit oli kindlasti kõikidele Lihula mängumeestele ja fännidele suurepäraseks uudiseks, kuid kevadringi on veel jäänud üks mäng, mis on Lihula JK jaoks ilmselt hooaja tähtsaim. Vastamisi tuleb minna teise Läänemaa võistkonna Läänemaa JK Haapsaluga. Kindlasti tuleb kõva lahing, sest mõlemad meeskonnad soovivad olla Läänemaal parimad.

Tulge kõik 4. juulil Haapsalu linnastaadionile ning vaatame, kes tuleb välja võitjana!

Tekst ja foto: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.