Loading... (0%)

Lihula JK mängis vähemuses, kuid väljus lahingust võitjana

25 August 2015

III liiga 15. voorus kohtusid omavahel Lihula JK ning FC Lelle. Kevadringis võitis Lihula Lellet 3:1 ning meie mehed võitsid ka nüüd, sel korral 2:0.

Enne mängu tabasid halvad uudised

Kui meeskond hakkas Lihulast Lelle sõitma, oli teada, et mängima tuleb 12 meest, kuid kui kohale jõuti, selgus tõsiasi, et mängumehi on vaid 10. Meeskonna kapten Argo Mõtt sõnas selle peale, et mängu lõppskoor ei huvitagi teda niivõrd palju, kuid 11 meest võiks ikka kokku saada.

Küll otsiti veel võimalusi, kuidas leida kasvõi teiseks poolajaks ühte mängumeest juurde, kuid kahjuks pidi Lihula siiski terve mängu mängima vähemuses. Veidike ootamatus ning ebasoodsas seisukorras olles panid mehed kohe alguses kindla taktika paika, et ei hakata vastaseid kõrgelt pressima ning üritavad palli võimalikult palju ründaja Mairo Kanteri peale mängida.

Mäng muutus Lihula jaoks kiiresti positiivseks

Levani Lagvilava lõi kohtumises enda esimese värava Lihula eest

Mäng algas rahulikult ning oli näha, et olenemata ühemehelisest edust laseb Lelle Lihulal ilusti enda mängu üles ehitada. See sai ka Lellele saatuslikuks, kui kevadel Lihulaga liitunud Levani Lagvilava lõi 12. minutil kauglöögist värava. See väga vajalik värav oli ka mehe esimene värav Lihula JK särgis.

Ülejäänud mängu valdas palli rohkem Lelle. Tänu sellele said nad ka paar korda väga ohtlikult löögile, kuid need olukorrad tõrjus Lihula väravavaht Egert Kallaste.
Lihula püüdis survele vastu pidada ning eduseisu hoida, mis ka õnnestus. Kirsiks tordi peal oli aga Levani suurepärane pallivõitlus ning Mairo Kanteri täpne löök Lelle väravavahi selja taha ehk Lihula teine värav.

Peale mängu ütles Lihula vasak kaitsja Janar Smõtškov naljatades, et vähemuses mängitud mängud ongi neil tavaliselt väga hästi läinud.

Sellegipoolest loodame, et järgmisel mängul, mis toimub juba 29. augustil kell 14:00 Lihula kooli staadionil, on 11 meest kohal. On toimumas järjekordne tuline Läänemaa võistkondade derby ehk Lihula JK võõrustab kodustaadionil Läänemaa JK Haapsalut.

Olge kohal!

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.