Loading... (0%)

Lihula JK sai saalijalgpalli rahvaliigas veerandfinaali

27 February 2016

Loosiõnn naeratas ja Lihula JK sai kaheksandikfinaalis vastaseks Tallinna võistkonna FC Cezar United’i, kes oli alagrupi viiest mängust võitnud neli ning viigistanud ühe. Lihula meestel õnnestus skooriga 6:2 mäng võita ning veerandfinaali pääseda.

Meeldetuletuseks olgu öeldud, et Lihula JK võitis alagrupimängud täiseduga, kuid see ei tähenda, et vastaseid võib alahinnata. Loosi tahtel sai Lihula JK kaheksandikfinaali mängida kodusaalis, mis oli võistkonnale suureks eeliseks. Mängumehi toetasid ka Lihula JK fännid, kes olid hõivanud spordihoone rõdu kui ka saalis asuvad pingid.

Penaltid ja punased kaardid

Mirko Kruus

 

Mehed läksid mängule vastu kindla sooviga võita ning sellele aitas kaasa juba kolmandal minutil löödud avavärav. 16-ndal minutil tabas Lihula võistkonda ebameeldivus, kui väljakult pidi lahkuma Lihula väravavaht Mirko Kruus, kes tegi viimase mehena vea, röövides vastastelt ilmse väravavõimaluse. Kohtuniku Rando Kesküla taskust kerkis punane kaart kiiresti ning Mirko pidi mänguplatsilt lahkuma.

Mirko koha võttis üle väljakumängija Rasmus Paulus. Punase kaardi olukorras tuli ka esimene penalti. Lihula õnneks vastane eksis ning Lihula lõi järgmises rünnakus 3:0 värava. Selle seisuga poolaeg lõppes. Ka teisel poolajal jätkus penaltite löömine. Vastasvõistkond sai teise poolaja keskel uue võimaluse penaltist skoorida ning seekord jõudis pall väravasse. Selles olukorras kaarte ei jagatuid, kuid kaks minutit enne mängu lõppu sai punase kaardi vastasmängija, kes kasutas pallivõitluses liigset vägivalda. Selles olukorras sai Lihula penalti, mille realiseeris Reigo Vänt.

Põneva ning eduka mänguga on Lihula JK jõudnud veerandfinaali. Vastase loosimine toimub 29. veebruaril.
Jääb loota, et loosiõnn on sama hea ning ka järgmine mäng toimub kodupubliku silme all.

Koosseis: Mirko Kruus, Madis Sibul, Reigo Vänt, Horre Kruus, Rasmus Paulus, Janar Smõtškov, Kaarel Pikkmets, Otomar Kuusemaa, Reilo Mark, Randel Plaas.

Väravad: Madis Sibul (3’, 32’), Kaarel Pikkmets (13’), Otomar Kuusemaa (18’), Janar Smõtškov (23’), Reigo Vänt (pen. 40’)

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.