Loading... (0%)

Lihula JK viigistas Pärnu JK Poseidoniga

23 May 2016

Pühapäeval, 22. mail võõrustas Lihula JK kodustaadionil Pärnu JK Poseidonit. Oodata oli rasket mängu, sest kuigi väravate vahega asus Lihula tabelis koht kõrgemal, oli kahel võistkonnal võrdne arv punkte. Põnev heitlus lõppes 1:1 viigiga.

Palju võimalusi, kuid vähe realiseerimist

Mäng algas ettevaatlikult – Lihula üritas vastaste mängustiili selgeks saada, kuid samal ajal mängiti vastaseid survestades enda tavapärast mängu edasi.

Esimese poolaja alguses oli domineerivamaks pooleks Lihula, tekitades  mitmeid ohtlikke olukordi. Reigo Vänt oli mitmel korral minemas väravavahiga üks-ühele, kuid need olukorrad jäid olukordadeks, Horre Kruus tabas väravaposti.

Poolaja lõpus loovutas Lihula enda initsiatiivi ning Poseidon sai palli rohkem oma valdusesse. See kandis ka vilja, sest poolaja lõpus lõi Poseidon värava. Poseidon sai kastijoone lähedalt karistuslöögi, mis löödi kavalalt üle müüri esimesse posti. Väikese sagimise ja rahmeldamise järel sai Poseidoni mängija pallile pihta ning pall veeres Lihula väravasse. Kolm minutit peale väravat, käis esimese poolaja lõpuvile.

Väljavõideldud viik, mis oleks võinud olla ka võit

Teisel poolajal sai Lihula enda mängu uuesti käima. Terve teise poolaja vältel oli Lihula ründavam pool. Lihula kaitse töötas hästi ning enamus vastaste rünnakud nurjati. Olgugi, et väravavõimalusi oli mitmeid, ei suudetud neid realiseerida. Väravat oli aga vaja. See juhtus kümme minutit enne mängu lõppu, kui Argo Mõtt suunas karistuslöögist tsenderdatud palli Poseidoni väravasse.

Viigivärav äratas Poseidoni mängijad üles ning allesjäänud ajaga üritati võiduväravat lüüa. Seda aga edutult. Lõpuvile kõlades olid ilmselt mõlemad meeskonnad tulemuses pettunud – Poseidon mängis maha eduseisu ning Lihula ootas võitu, sest pärast pidevat domineerimist, oleks soovitud tablool näha rohkem väravaid.


Seitsme vooru järel on Lihula tabelis viiendal kohal – võistkonnal on 4 võitu, 1 viik ja 2 kaotust. Eelmisel nädalal võitis Lihula JK Madis Sibula ja Reigo Vända väravatest Kärdla Linnameeskonda 2:0. Järgmine mäng toimub 27. mail, mil kohtutakse hetkel tabelis teist kohta hoidva Raplamaa Jalgpalliklubiga.

Mängu fotogalerii.

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.