Loading... (0%)

Lihula korvpalliseenioridelt taas hea esitus rahvusvaheliselt turniirilt

31 January 2017

Möödunud nädalavahetusel, 28.-29. jaanuaril toimus Hiiumaal 18. rahvusvaheline veteranide korvpalliturniir Kärdla CUP, kus osalesid ka Lihula sportlased. Kaheksateistkümne meeskonna seas saavutati tubli kuues koht.

Lihula spordi üks säravamaid visiitkaarte, meie seeniorkorvpallurite meeskond, mängis taas hea turniiri. Nädalavahetusel mitmes Hiiumaa asulas toimunud võistlustel osales kokku 18 meeskonda nii Eestist kui ka Lätist ja Leedust. Kärdla CUP rahvusvahelisel veteranide (vanus 35+) korvpalliturniiril saavutasid Lihula mehed tubli kuueda koha.

Turniiril osalenud 18 meeskonda jagati kuue erineva alagrupi vahel, mis tähendas seda, et esikuuikusse pääsemiseks tuli meie veteranidel alistada mõlemad vastased ning võita alagrupp. Head korvpalli näidanud Lihula seeniorid seda ka suutsid: AfterBasket alistati 38:29 ja Nõmmekruusi juba väga kindlalt 34:15. Võistkonna mängiv treener Paavo Veermäe jagas oma meeste mängu kohta ohtralt kiidusõnu.

Medalimängudes kohtusid Lihula korvpallurid Setu Sauna Seltsiga: võrdne mäng kestis teise poolaja keskpaigani, mil meie meeskond väsis ära ning vastu tuli võtta napp kaotus. “Setud” see-eest suutsid finaalis alistada SK Mooste ning sellega võita kuldmedalid.

Foto: Katrin Laan

Lihula seeniorid mängisid sellel võistlusel koosseisus: Kristo Linn, Argo Mõtt, Siim Hinsberg, Paavo Veermäe, Ahti Niitsoo, Thomas Thomberg, Andrus Ihermann, Gert Oosim.

Siinkohal on oluline märkida, et antud meeskond koosnes täielikult Lihula kooli vilistlastest, kelle jaoks olid korvpallitreeningud 20-40 aastat tagasi kooliaja meeldivaimaks ja tähtsamaks sportlikuks tegevuseks ning ikka ja jälle tullakse aastas mitmeid kordi kokku, et osaleda erinevates Eesti linnades toimuvatel mõõduvõtmistes.

Järgmised võistlused on juba ukse ees: 4. märtsil Vatla Spordihoones ning aprillis Lihulas, kus toimub kevadine korvpalliturniir.

 

Jaanus Getreu

 

Päise pilt: Katrin Laan

Admin - post author

No other information about this author.