Loading... (0%)

Lihula spordisuvi jätkus võrkpalli liivaturniiriga

14 June 2015

VõrkpallEelmisel pühapäeval toimusid Lihulas Läänemaa valdade suvemängud. Sel nädalal jätkus Lihula spordisuvi Särtsu võrkpalli liivaturniiriga.

Rohkem kui 15 aastat on Lihula ainus liivaväljak võrkpallureid võõrustanud ja igal aastal on nädal enne jaanipäeva peetud sellel väljakul maha tulised võrkpallilahingud.

Põnev ja tasavägine turniir

Lihula 2015. aasta võrkpalli liivaturniir mängiti ikka 3v3 vastu ja rannavõrkpalli reeglite järgi. Peakohtunik Paavo Veermäe ladusal korraldusel asusid võitjat selgitama neli võistkonda. Turniiri võitis Imatra (Aivar Pärnpuu, Siim Pärnpuu, Tiit Kolotsev). Võitjatele kuulusid kõik mänguvõidud, geimidega 2:0. Ülejäänud kolm võistkonda, Vatla, võistkond Suva ja võistkond Volman-Team, mängisid omavahel aga nii huvitava turniiri, kus kõik võitsid kõiki, ja tekkis nn surnud ring.
Teise koha sai parima geimide suhtega Vatla (Ave Nellis, Gert Laurimäe, Heino Viikman, Jaanus Getreu). Kolmandaks tõusis Suva (Argo Mõtt, Randel Plaas, Andres Kasela) ning neljandaks jäeti Volman Team (Egert Kallaste, Mairo Kanter, Kristjan Liiv). Auhinnalaua eest hoolitses õllerestoran Särts ja Saku.

Sport ja Lihula

Lihulasse on võistluste ajaloo jooksul tee leidnud ka mitmed kunagised Eesti võrkpalli rahvuskoondise mängijad, näiteks Ardo Kasela, Romet Priimägi, ning rida teisi väga hea võrkpallikooliga võrkpallureid.
Nii, nagu juuni esimesel ja teisel nädalavahetusel, tehakse Lihulas sporti ka juuni kolmandal nädalavahetusel.

Nimelt toimuvad 21. juunil Lihula Gümnaasiumi staadionil laste palliviskevõistlused ja kõrgetasemelised Aleksander Kreegi II mälestusvõistlused meeste kuulitõukes.


Jaanus Getreu

Admin - post author

No other information about this author.