Loading... (0%)

Meie jalgpallipoisid alustasid Eesti meistrivõistlusi ühe võidu ja ühe kaotusega

26 August 2015

Sel kevadel võitsid Lõuna-Läänemaa JK poisid FC Flora Cupi. Foto: erakogu

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi D1-klassi jalgpallipoisid on 2015. aasta Eesti noorte meistrivõistlusi alustanud väärt võidu ja napi kaotusega.

Hea meeskondlik mäng Vändra vastu

Lihula Gümnaasiumi staadionil peetud kahes kohtumises alistati esimeses mängus tugev Vändra JK Vaprus, tulemusega 6:2.  Kui kevadringis mängisid meie poisid vändrakatega võõrsil 1:1, siis nüüd oli seega edasiminek selge. Mängu valitseti algusest lõpuni ja poisid näitasid ilusat tehnilist ja taktikalist jalgpalli. Virgo Vallik lõi vastastele koguni neli väravat.

Vennad Sõbrad, Sander ja Markus avasid oma selle hooaja väravate arve, lisades mõlemad meeskonna kasuks ühe värava. Kogu meeskond on suurt kiitust väärt, sest võit tuli just hea meeskondliku mängu tulemusena.

Südikas mäng tabeli liidri vastu

Teises kohtumises saabus Lihulasse meie liiga tabeli liider Pärnu JK Vaprus. Kevadel olime neile Pärnus kaotanud 0:2, seega oli oodata meie koduväljakul ka sellel korral tõelist lahingut. Nii ka läks.

Unise ja uimase esimese poolaja järel, kui meie poisid andsid vastastele mängu valitsemise, suutsid nad teisel poolajal ennast siiski koguda ja näidata head jalgpalli. Oleme teinud arengus selge sammu edasi, seda näitavad just mängud tugevate vastaste vastu mängides.
Vastased läksid 0:2 juhtima, kuid Marten Põllu ilus karistuslöök tõi meeskonna taas mängu tagasi. Meil oli võimalusi mäng päästa, kuid kahjuks ainult ühe hea poolajaga mängu nii tugeva vastase vastu ei võida.

Siiski tuleb kiita poisse, kes teisel poolajal pea püsti ajasid ja südikalt mängisid. Eneseusk tugevate vastaste vastu peab suurenema, siis on kõik võimalik. Oskused on noortel mängumeestel olemas.

Järgmise kohtumise peab meeskond 5. septembris Pärnus, sealse JK vastu ja kodus saab poisse taas mängimas näha 12. septembril Pärnu JK Poseidoni vastu.


Jaanus Getreu

Admin - post author

No other information about this author.