Loading... (0%)

RJK Leola noored tulid Läänemaa meistrivõistlustelt kuue kuldmedaliga

04 December 2017

Laupäeval, 2. detsembril toimusid Lihula Gümnaasiumi spordihoones Läänemaa meistrivõistlused kreeka-rooma ja naistemaadluses, kus osales kokku 39 noort. Üheksast raskejõustikuklubi Leola kasvandikust kuus said Läänemaa meistriks.

Kõige väiksemas kaalus (-29kg) võistles Charli Takk, kes tegi tubli ja korralikku tööpäeva saavutades 3. koha. Rainer Vahar, kes pidas oma elu teist võistlust, suutis treener Janar Sõbra positiivselt üllatada saavutades samuti 3. koha -33kg kategoorias.

Andro Niitvähi võistles -39kg kaalukategoorias üksi, kuid vaatamata sellele lasi treener teha tal sõpruskohtumise. Siiski reeglite vastu ei saa ning Läänemaa meistrivõistlustelt tuli noormees kullaga.

Stefan-Lauri Mölder tegi mitu head matši, mille tulemusel saavutas noormees -47kg kategoorias kulla. Esikoha sai ka Martin Mägist, kes võistles -55kg kaalukategoorias.

Alvar Nikkel saavutas -60kg pronksi.

Eerik Pank saavutas noorte +70kg arvestuses kulla, lisaks tegi värske Läänemaa meister kaasa ka täiskasvanute arvestuses, kus tuli kolmandaks. Kulla saavutas tema klubikaaslane Argo Kaas.

Neidudest osales võistlustel Kristyn Pihelgas, kes võitis kaks vastast, kellest üks oli neljakordne Eesti meiste – tulemuseks samuti kuld ning tiitel “Läänemaa meister 2017”.

 

Kristina Kukk
Lihula Teataja toimetaja

 

Fotod: RJK Leola

Admin - post author

No other information about this author.