Loading... (0%)

Galerii: Lihulas toimus Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaager

20 June 2017

Reedel, 16. juunil lõppes Lihulas nädal aega kestnud Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi suvelaager, millest võttis osa 15 noort spordisõpra kuuest koolist: Lihula Gümnaasiumist, Vatla, Kõmsi, Virtsu ja Martna Koolist ning Tallinna Nõmme Erakoolist.

EJLi ja Rimi jalgpalli suvelaagrid toimuvad harilikult kaks korda suve jooksul: juunis ja augustis. Lihulas leidis see aset juba teist aastat järjest ning koha väiksuse tõttu toimub laager meil üks kord suve jooksul.

Laagri päevakava on ülesehitatud nii, et hommikupoolikul tehakse erinevaid harjutusi, võistlusi ja mänge. Peale sooja lõunasööki on aga väljakud jalgpallimängude päralt. Oliline on siinkohal just see, et hommikupoolsed kvaliteetsed treeningud ja õhtune mängulust tuleb laagris omavahel siduda. Suurel määral said lapsed sellega hakkama ja olid tublid: kuivõrd laagris on laste vanusevahe suur, sest osalejate vanused varieerusid 6-12 aastani, oli motiveerimist ja selgitustööd palju.

Lihulas töötasid treeneritena Anni Ratas ja Jaanus Getreu.

Tänavune EJL laager toimus juba kümnendat aastat ning sedapuhku olid lastel seljas NIKE särgid numbriga 10. Kõik laagris osalejad said endale lühikese NIKE jalgpallivarustuse, samuti oli igal päeval ettenähtud soe lõunasöök, joogid ja puuviljad.

Neljapäeval käisid Lihula laagrilapsed Tallinnas, kuhu tulid kokku kõik 850 last, kes tänavu juunis 27 Eesti eri paigus EJL laagrites osalesid. Koosviibimisel toimus pildistamine, laagrite vahelised jalgpallimängud, kohtuti Eesti jalgpallikoondise liikmetega ja vaadati Eesti-Soome jalgpalliliitude vahelist sõpruskohtumist A.Le Coq Arenal.

Tänavu loositi välja neli jalgpallistipendiumi summas 300€, millega Rimi toetab alates sügisest mõne Eestimaa paiga noore jalgpalluri treeninguid. Meie laagrile õnn sellel aastal ei naeratanud, küll aga sai meie Keiro Ristikivi Panasonicu kella omanikuks.

Eesti Jalgpalli Liidu lastelaagrid toimuvad koostöös kohalike jalgpalliklubide ja omavalitsustega.

Jaanus Getreu
 
Fotod: Gerda Eha 

Admin - post author

No other information about this author.