Loading... (0%)

Homme toimub Lihulas üle-eestilise discgolfi sarja KÄPIK osavõistlus

08 January 2016

Homme 9. jaanuaril on Lihula mõisamäel toimumas üle-eestilise talvise discgolfi sarja KÄPIK osavõistlus, millele eelneb täna kell 19.00 toimuv LED võislus. Avatud on ajutine 18-korviga rada, mis on peaaegu selline nagu tulevikus püsirada olema saab.

Osaleb palju kohalikke ja ka kaugemat rahvast pealinnast, Tartust, Pärnust, Hiiumaalt jne. Noorim osaleja on meie enda Andero Polberg, kes on kindlasti esikolmiku kohta võtmas.
Ühelt poolt selle tõttu, et Andero on väga tubli mängija ja teiselt-poolt seetõttu, et osalejaid juunioride klassis on kolm. Omi naisi ja veterane kahjuks sel aastal veel välja panna ei ole.

Meeste klassis on aga kohalikke piisavalt. Kõige kõrgemate kohtade jahis osalevad kindlasti ka meie kogenumad mängijad nagu Lihula esinumbrid Indrek Rajamets, Aimar Alesmaa ja viimastel võistlustel väga stabiilset ja head vormi näidanud Tõnis Veltmann. Üllatusvõimelised on kindlasti ka Janar Smõtškov, Karl Tšekenjuk ja Karel Üksvärav. Samas on discgolf ettearvamatu. Kohalikel on kindlasti kerge koduväljakueelis ja hea tulemus ei ole kellelegi garanteeritud.

Kelgutada saab ainult laululava juures

Mujalt tulijate seas on nimekirjas mulluste Eesti Meistrivõistluste esikolmikus olnuid igast klassist. Seejuures on palve kõigile kelgutajatele – võimalusel kelgutada laululava juures, sest muudes kohtades on homme umbes 60 inimest, kes lennutavad kettaid ja kuna valget aega on vähe, on võistluse läbiviimisega suhteliselt kiire.

Lubab külma ja karget ilma, aga discgolfarit see teadagi ei heiduta – värske ja külm õhk tapab hingamisteedes resideerivaid pisikuid. Kokkuvõttes, Lihulas toimub homme „külmsaun“, ja teatud seltskond vihtleb seal ketastega. On, mida vaatata.

Terve võistluse aja on avatud ka mõisa kohvik.

Kristjan Liiv

Samal teemal: Discgolfi talvesari KÄPIK alustab uue hooajaga ja jõuab jaanuaris ka Lihulasse

Fotod: Asso Niin

 

Admin - post author

No other information about this author.