Loading... (0%)

Lõuna-Läänemaa JK tüdrukud osalesid Eesti noortekoondise treeningul

10 January 2016

Gertu Küttmann, Maria Reks, Marjana Kuldsaar

Tallinnas, Eesti Jalgpalli Liidu jalgpallihallis toimus Eesti U15 koondise treeningkogunemine tütarlastele. Kokku said kutse 80 tüdrukut 20-st Eesti jalgpalliklubist.

Rõõm on tõdeda, et väljavalitute hulgas olid ka kolm Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi jalgpallitüdrukut: Gertu Küttmann, Marjana Kuldsaar ja Maria Reks. Kõik kolm Lihula Gümnaasiumi 7.klassi õpilast on ka koduklubi treeningutel usinad harjutajad ja said ka koondise treeningul väga hästi hakkama.

Eesti tütarlaste U15 koondise treeneri Katrin Kaarna sõnul on suur tõenäosus, et nad kutsutakse ka järgmisele koondise kogunemisele. Siis on valik juba põhjalikum ja tütarlaste hulk järgmisel treeningul poole väiksem. Kogu töö käib uue, Eesti U15 koondise loomise nimel, kes esindab eesti suvel Lätis toimuval Balti turniiril. Lõpuks selekteerub algsest 80-st tüdrukust 18-ne liikmeline Eesti U15 tütarlaste jalgpallikoondis.

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubist on varasematel aastatel tütarlaste Eesti noortekoondise kogunemistel käinud koguni 10 jalgpallineidu. Koondisse on jõudnud neist kaks – Sandra Pärnpuu on Eesti U 15 koondisega tulnud Balti Turniiri võitjaks ja Avely Kuldsalu mänginud erinevates noortekoondistes nii väljakumängija, kui ka väravavahina.

Jaanus Getreu

Fotod: erakogu

Admin - post author

No other information about this author.