Loading... (0%)

Läänemaa esimene nädalavõistlus discgolfis on peetud

11 August 2015

DSC_7248-viPühapäeval toimus sündmusterohke nädalavahetuse lõpuks ka esimene Läänemaa discgolfi nädalamängu osavõistlus, mis oli üllatavalt rahvarohke. Eriti rõõmustav oli näha niivõrd aktiivset osavõttu algajate poolt.

Nagu öeldakse „Julge pealehakkamine on pool võitu“ ja oligi, sest arengut oli algajate puhul näha iga järgneva viske puhul.

Võisteldi neljas võistlusklassis: naised, algajad, harrastajad ja edasijõudnud. Osalejaid oli kokku 34: naisi 8, algajaid 10, harrastajaid 11 ja edasijõudnuid 5. Enamik võistlejatest olid kas endised või praegused läänlased. Kaks ja pool tundi müttamist linnusemäel tõi nii mõnelegi algajale „keele vesti peale“, selles oli aga oma „süü“ ka ilmataadil, kes oli võistluste ajaks tuule peaaegu seisma pannud ning temperatuuri tõstnud 24 pügalani.

Hea meel on tõdeda, et ehkki enamik osalejatest olid selja taha jätmas pikka ja väsitavat nädalavahetust (Lihula spordi-ja kultuuripäevade üritused, „Weekend“ jne) olid pea kõik registreerujad kohale tulnud ja mängisid isuga. Võistluselt ei puudunud ka pealtvaatajad ja omadele kaasaelajad.

Tulemused

Naised:

I koht – Anneli Needo
II koht – Kätlina Veltmann
III koht – Karolin Kängsepp

Algajad:

I koht – Egert Leht
II koht – Tõnu Heinorg
III koht – Olari Nebokat

Harrastajad:

I koht – Uku Ehasalu
II koht – Madis Sibul
III koht – Janar Smõtskov

Edasijõudnud:

I koht Kristjan Liiv
II koht Aimar Alesmaa
III koht Teet Saaberg

Tulemusi saab vaadata ka Skoorin leheküljelt.

 

Järgmine osavõistlus Paliveres

Järgmine nädalavõistlus toimub Paliveres juba tuleval pühapäeval kell 16:00.
Registreerimine skoorin.com lehel pühapäeval kuni kella kolmeni. Need, kes sel korral osalesid algajate seas, mängivad järgmisel võistlusel juba klassis harrastajad.
Hole-in-one potti kogunes 28€ ja kuna Palivere rada pakub mitut hole-in-one võimalust, siis ootame ohtralt osalejaid, kes selle välja võtmisel kätt prooviksid. Mängijate maksimaalne arv võistlusel on 45.

Kohtumiseni!

Kristjan Liiv

Fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.