Loading... (0%)

Läänemaa võistkondade lahingu võitis Läänemaa JK Haapsalu

07 July 2015

III liiga kevadringi viimases mängus sõitis Lihula JK külla teisele Läänemaa võistkonnale Läänemaa JK Haapsalule. Lihula pidi Haapsalust naasma suure 0:7 kaotusega.

Mäng algas võrdselt

Esimene poolaeg algas Lihulal hästi – meeste vahel koostöö toimis ning tekitati ohtlikke olukordi, kahel korral tabati ka väravaposti. Kuid ka Haapsalu võistkond mängis hästi ning just nemad avasid 23. minutil skoori. 0:1 kaotusseis Lihula mehi veel ei morjendanud, sest mängida oli veel palju, kuid edasist mängu domineeris siiski Haapsalu. Esimese poolaja lõpus tabas Lihulat ebameeldiv olukord, kui Madis Sibul murdis käärlööki tehes enda parema käe kodarluu. Poolaeg lõppes selle olukorraga seisul 0:1.

Väravate sadu

Poolajal rääkisid mehed selgelt enda tehtud vigadest ning üritasid tuju uuesti üles ajada, kuid teine poolaeg algas Lihulale õnnetult – löödi omavärav. Peale seda hakkas Lihula veidike erksamalt mängima ning järgmised 15 minutit oli Lihula domineerivam pool. 60. minutil tekkis Lihulal ka võimalus lüüa üks värav tagasi, kuid vastaste puurilukk tegi suurepärase tõrje ning värav jäi sündimata.
Mõned minutid hiljem lõi Haapsalu juba oma kolmanda värava ning peale seda Lihula mängu uuesti käima ei saanud. Kokku lasti teisel poolajal endale lüüa lausa 6 väravat. Lihula JK kapten Argo Mõtt sõnas peale mängu, et võitu ei saagi loota, kui meeskond ei saa söötudega hakkama. Nimelt oli mängus jälle palju sööduvigu ning tihtipeale ei tahetud õigel ajal sööta. Suureks probleemiks oli ka omavaheline kommunikatsioon.

Andro Aavik lahkub Lihula JK-st

Lisaks kaotusele, tuli Lihula võistkonnale peale mängu veel üks ebameeldiv uudis. Nimelt lahkub Andro Aavik võistkonnast ning siirdub Vändra JK Vaprusesse: „Otsus minna Vändrasse sündis suuresti tänu Ranet Lepiku kutsele, mille sain peale Vändra duubli mängu. Rääkisin mõningate tuttavatega ning nemad soovitasid minna, kuna tase ja vanus võimaldavad veel kõrgemal mängida. Lisaks on Vändra üks parima sisekliimaga meeskondi, kus mänginud olen.“
Andro lisas veel, et loomulikult on tal kahju Lihula JK-s hooaeg pooleli jätta, kuid ta usub, et enda tasemele mõeldes on tal kindlasti karastav minna jälle esiliigat mängima. Samuti ei välista Andro Lihula JK-sse tagasi tulemist – siis juba targema ja paremana, et aidata Lihula JK veelgi kõrgemale positsioonile kui ollakse 2015. aasta hooaja lõpuks.

Sõpruskohtumine Virtsuga

Nüüd tuleb Lihula JK-l liiga mängudest väikene paus, kuid juba 11. juulil toimub Lihulal sõpruskohtumine Virtsu Jalgpalliklubiga. Mäng toimub laupäeval kell 14:00 Virtsu kooli staadionil.
Olge kohal!

Tekst ja foto: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.