Loading... (0%)

Laupäevasele Läänemaa maleturniirile on oodatud ka Lihula malehuvilised

16 November 2016

Juba sel laupäeval, 19.novembril kell 11.00, algab Haapsalu Spordihoone kohvikus Läänemaa maleturniir, kuhu on oodatud ka kõik Lihula malehuvilised. 

Maleturniiri peakorraldaja, kelleks on Lõuna-Läänemaa JK, soovib antud üritusega pakkuda võistlusvõimalust just Läänemaa malesportlastele ning seetõttu tohivad sellest osa võtta ainult Läänemaa malesportlased.

Eeldatav osavõtjate arv on suur: juba praegu on turniirile eelregistreerunud maletajad Haapsalust, Ridalast, Taeblast, Lihulast ning turniiri korraldaja suureks rõõmuks ka LLJK jalgpallurid. Eriti head meelt teeb see, et turniiril osalevad ka Lihula Gümnaasiumi matemaatikaõpetaja Andres Arumäe käe all malega tegelevad noored.

Turniiril mängitakse 7 vooru Šveitsi süsteemis, mõtlemisajaga 20 minutit kummalegi maletajale. Korraldajatel on õigus reglementi muuta ning võrdsete punktide korral kahel või enamal maletajal selgitatakse paremusjärjestus:

1. Buchholz
2. Buchholz ilma nõrgima vastaseta
3. Buchholz ilma kahe nõrgima vastaseta jne.

Turniiri peakohtunikuks on Läänemaa tuntud maletaja ja maleõpetaja Arvo Reede. Kõiki osalejaid autasustatakse meenetega; esikolmikule on lisaks ka karikad.

Osalustasu on 10 EUR maletaja kohta. Registreerimine toimub kohapeal alates kella kümnest.
Lisainfo ja eelregistreerimine Jaanus Getreu 523 0131 või jaanus.getreu@mail.ee.

Turniiri ajal töötab puhvet.

 

Jaanus Getreu

Päise pilt: Freeimages.com

Admin - post author

No other information about this author.