Loading... (0%)

Lihula JK viigistas kodustaadionil ning kaotas jälle punkte

04 August 2015

Jalgpall_2Lihula JK võõrustas sügisringi teises mängus Pakri SK Alexelat. Lihula meestel tuli jälle leppida 1:1 viigiga.

Mäng algas väga tugevas vihmasajus, kuid tänu staadionil tehtud hooldustöödele väljakule lompe ei tekkinud ning mäng sai jätkuda tavalises, kuid veidike libedamas seisukorras. Esimene poolaeg oli mõlemale poolele küllaltki võrdne – nii Lihulal kui ka Pakril olid head võimalused värava löömiseks. Lihula meestest olid väravale kõige lähemal Sander Kruus ja Oliver Raudnagel. Kahjuks aga esimesel poolajal jäid need olukorrad realiseerimata ning poolaeg lõppes 0:0.

Mängu lõppseis vormistati viimase seitsme minutiga

Võrreldes esimese poolajaga andis Lihula teisel poolajal veidi initsiatiivi käest, kuid sellegi poolest näitas Lihula head mängu. Järgmised 35 minutit vedasid meeskonnad üsnagi võrdselt palli ning üritasid väravani jõuda, kuid tõeline lahing toimus viimasel kümnel minutil. 83. minutil tegi Pakri mees Aleksandr Seppago väravale pealelöögi, mille Lihula väravavaht Margus Viipsi tõrjus. Õnnetuseks tabas tõrjutud pall Lihula meeskonna kaitsjat Randel Plaasi, kellest omakorda põrkas pall oma väravasse.
Peale üsnagi kontrolli all oleva mängu oli omavärav Lihula meeste jaoks kõige halvem stsenaarium, kuid Lihula ei jätnud jonni ning üritas allesjäänud ajaga veel väravat vastu lüüa. See õnnestus 89. minutil, mil vasakust äärest tulnud tsenderduse realiseeris vaid 11 minutit tagasi mängu sekkunud Reilo Mark.

Mitu kaotsi läinud punkti

Lihula JK-le on sügisringi esimesed kaks mängu punktide suhtes lõppenud veidike õnnetult, sest kodustaadionil pole suudetud veel võita. Ehk tähendab see seda, et võite on oodata võõrsil. Selleks on võimalus 13. augustil Kernus, kui Lihula sõidab külla JK Kernu Kadaka-le.

Kuid enne liiga mängu on veel toimumas sõpruskohtumine Premium Liigas palliva Pärnu Linnameeskonnaga. Mäng toimub Lihula kultuuri- ja spordipäevade raames 8. augustil kell 14:00, kuhu ootame kõiki kultuuripäevadest osavõtjaid omadele kaasa elama!

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.