Loading... (0%)

Lihula JK viigistas tabeli liidri Pärnu JK Poseidoniga

03 October 2017

Oktoobrikuu esimesel päeval pidas Lihula JK enda hooaja viimase kodumängu, kus vastaseks oli tabeli liider Pärnu JK Poseidon. Mäng lõppes seisuga 1:1, millega Lihula jäi hoidma liiga kolmandat kohta.

Raskelt võideldud punkt

Lihula oli valmis raskeks mänguks, kuid mängule mindi siiski kindla tahtega võita. Mäng algas mõlema meeskonna jaoks üsna võrdselt – mõlemal võistkonnal tekkis avavärava löömiseks mitmeid võimalusi, kuid just Lihulal õnnestus 23. minutil ehitada ilus rünnak ning Reilo Marki tugev löök viis Lihula 1:0 juhtima. Kuid ei läinud palju mööda, mil Pärnu ründaja Madis Tammsaar suunas palli täpse löögiga posti kõrvale ning viigistas mängu. Selle seisuga ka esimene poolaeg lõppes.

Teisel poolajal oli Pärnu hakkamist täis ning Lihula oli sunnitud kaitsesse vajuma. Terve teise poolaja esimese poole domineeris Pärnu, suutes tekitada mitmeid ohtlikke olukordi, kuid Lihula väravavahi Egert Kallaste head reaktsioonid päästsid Lihula halvimast. Teise poolaja teisel poolel Lihula veidi elavnes, kuid sellegipoolest väravaid ei suudetud lüüa. Mäng lõppes 1:1 viigiga.

Kõik on veel lahtine

Hetkel püsib Lihula JK tabelis 41 punktiga kolmandal kohal, kuid Läänemaa JK on 40 punktiga kohe kannul. Otsustav mäng toimub 8. oktoobril kell 14.00 Haapsalu linnastaadionil, kus selgub kes Läänemaa meeskondadest lõpetab esikolmikus.

Statistika just Lihula kasuks ei räägi – viiest omavahel peetud mängust on Läänemaa võitnud 3 ning viiki on mängitud 2, kuid loodame, et Lihula suudab hooaja lõpetada üllatusega!

Tekst ja fotod: Liset Kuusik

Admin - post author

No other information about this author.