Loading... (0%)

Lihula medalisadu valdade suvemängudel

08 June 2015

6.-7. juunil toimunud Läänemaa valdade XXII suvemängude esimene päev korraldati Haapsalu kergejõustikustaadionil ning teine päev Lihulas. Suvemängud avas Lihula vallavanem Varje Ojala-Toos, kes koos vallavolikogu esimehe Jaak Kastepõlluga osales hiljem ka juhtkonna võistlusel. Mängude üldvõitja selgitamiseks liideti laupäevastele kergejõustikutulemustele iga omavalitsuse poolt saadud kuus parimat tulemust teistel aladel.

Hõbe, mis oli peaaegu kuld

Lihula üllatas ning ületas kõikide ootusi, jäädes kokkuvõttes kaheksa valla arvestuses ülinapilt, vaid ühe punktiga, alla Ridalale, saavutades auväärse teise koha. Tubli esituse tegid kõik Lihula eest väljas olnud osalejad, kuid kodustaadionil peetud võistlusel ei jäetud teistele mingit sõnaõigust ning võeti alavõidud naiste ja meeste jalgpallis, naiste tänavakorvpallis ja köieveos.

Uskumatu, mida kõike annab saavutada, kui väga tahta ja selle nimel üheskoos panustada. Parkla oli autosid täis, staadion oli rahvast täis, taevas oli päikest täis.  Selline päev meil siin Lihulas.

Tänukummardus läheb kõigile

Kiidusõnad selle päeva ettevalmistamise ning suurepärase läbiviimise eest lähevad korraldustiimile  ja sekretariaadile, kuhu kuulusid Ülle Lass, Janar Sõber, Katrin Lehtpuu, Kristi Kangur, Anne Kruus, Werner-Veiko Kleinod, Raiko Söötmaa, Kristjan Liiv, Kardo Jurs, Jaanus Getreu, Erkki Lass, Paavo Veermäe ja alade kohtunikud.
Suvemängude korraldajad Spordiliit Läänela ja Lihula Valla Spordiklubi tänavad ka kõiki teisi, kes nõu ja jõuga abiks olid. Suur aitäh kõigile korraldajatele, osalejatele ja kaasaelajatele!

Eelmisel aastal toimusid valdade suvemängud Haapsalus ja Noarootsis ning siis kuulus Lihulale kuues koht.
Kõik tulemused ning kogu fotogalerii on leitav õige pea Spordiliit Läänela kodulehelt.

 

Admin - post author

No other information about this author.