Loading... (0%)

Lõuna-Läänemaa JK poisid alustasid sisehooaega kolmanda kohaga

29 November 2015

Lõuna-Läänemaa jalgpalliklubi alustas nelja kuu pikkust sisejalgpalli hooaega sel nädalavahetusel Pärnu-Jaagupi avaras võimlas, kus SA Pärnumaa Jalgpallikeskus korraldas Pärnu-Jaagupi CUP-i. Kaheksa klubi kõrgetasemelisel turniiril õnnestus meie poistel saavutada tubli kolmas koht. 

Alagrupp võideti

Lõuna-Läänemaa Jalgpalliklubi osales Pärnu-Jaagupi turniiril 2003. aastal sündinud poistega. Tehniliselt ja taktikaliselt küpset jalgpalli mänginud võistkond, esines kaheksa klubiga turniiril superhästi. Alagrupifaasis alistati esimeses kahes mängus väga tugevad vastased Nõmme Kalju Laagri ja Pärnu Jalgpalliklubi, vastavalt 6:0 ja 3:1. Esimeses kohtumises oli mäng üliladus. Alagrupivõit kindlustati 3:1 võiduga Vändra JK Vapruse üle.

Finaali vääriline poolfinaal

Poolfinaalis mindi kokku Nõmme Kaljuga ja finaalipääsuks mängiti ülihuvitav kohtumine. Väga kõrgetasemeline mäng oleks võinud olla ka finaal, kuid just need kaks võistkonda said kokku juba finaalis. 1:1 viigiliselt see poolfinaal lõppeski.
Finaalipääsme pidid selgitama penaltid. Siin olid linnaklubi mängijad täpsemad ja maaklubi ootas ees pronksimäng alagrupivastase Nõmme Kalju Laagriga. Pronksimäng alagrupivastaste vastu oli nüüd hoopis teisest puust. Vastased olid ülimotiveeritud, kuid meie poiste suurem oskustepagas oli see, mis mängu otsustas ja 2:1 võiduga saavutati tugeval noorteturniiril kolmas koht. Võistkonna treener Jaanus Getreu tõstis esile poiste tehnilisi oskusi.

Võistkonnas mängisid: Mart Mikiveer, Kardo Roosmaa, Randy Põld, Marten Põld, Henry Põld, Markus Sõber, Sander Sõber, Virgo vallik, Siim Urb, Herman Reinmaa. Võistkonna parimaks mängijaks valiti Markus Sõber. Jalgpallipoistele olid Pärnu-Jaagupis kaasa elamas lapsevanemad ja klubi töötajad.

Saalihooaeg jätkub

Saalivõistlused on nüüd hoo sisse saanud ja noored jalgpallurid mängivad läbi talve erinevatel turniiridel üle Eesti, lisaks on klubil korraldada ka oma saaliturniirid, ning uue sarjana ka Läänemaa noorte karikasarja etapid. Kaks võistlust on peatselt tulemas Lihula Gümnaasiumi Spordihoones.
Läänemaa JK ja Lõuna-Läänemaa JK 2002-2004 aastal sündinud tütarlapsed kohtuvad sõprusturniiril ja 11.detsembril toimub Läänemaa noorte karikavõistluste II etapp 2006-2008 sündinud poistele. Peale esimest etappi on sarja esikolmik Läänemaa JK ja Palivere SK ja Läänemaa JK II.

Jaanus Getreu
Fotod: Tarmo Salundi

Admin - post author

No other information about this author.