Loading... (0%)

Massu ratsatrenni saab nüüd bussiga

10 April 2017

Massu Ratsaklubi kutsub kõiki lapsi trenni. Alates märtsist on see veelgi lihtsam kui varem, sest neljapäeviti kell 16.00 stardib Lihulast buss, mis viib lapsed Massu ning toob koju tagasi.

Vajadus transpordi järgi tekkis Massu Ratsaklubi omaniku Kristi-Carolina Reinmaa sõnul seetõttu, et kõikidel vanematel polnud võimalust oma lapsed kell 17 trenni tuua: “Siis otsustasimegi, et sõidan ise Lihula ning võtan lapsed kaasa ja seejärel toon nad koju tagasi.”

Massu Ratsaklubi asub väikeses Massu külas, Hanila vallas. Oma viie tegevusaasta jooksul on nad õpetanud ratsutama palju väiksemaid ja suuremaid hobusesõpru peamiselt Hanila ja Lihula valdadest. Lapsi õpetab Läänemaa “Märgatud 2016” tunnustuse saanud kvalifitseeritud treener Ann Meriste-White, kes teeb ratsutamise selgeks igaühele: nii hobiratsanikule kui sportlasele.

“Neljapäeviti kell 17.00 ootame kõiki lapsi vanuses 6 – 12 eluaastat, kes tahaksid õppida ratsutama. Tundi mahub kuni 5 õpilast ning see kestab 45 minutit. Ratsakiivri saavad lapsed tallist. Oluline on kanda kontsaga saapaid ja õmblusteta pükse – mugavaid, sportlikke riideid,” selgitas Kristi-Carolina, kes avaldas lootust, et nende juurde leiavad tee uued vaprad ratsanikud.

Lisainfo Massu Ratsaklubi kodulehel, info@massuratsaklubi või +372 528 3434.

Lisaks vaadake 25. märtsil eetrisse läinud Maahommiku videot, kus 9ndast minutist näeb Massu mõisatalle, hobuseid ja Kristi-Carolina Reinmaa peret, kes selgitab, kuidas neil tekkis idee luua oma ratsaklubi.

 

Kristina Kukk
Lihula Teataja toimetaja

 

Foto: Massu Ratsaklubi

Admin - post author

No other information about this author.