Loading... (0%)

Spordiuudised: Medalite sadu kergejõustikus, lauatennises ja vibuspordis

15 March 2018

Märtsi alguses toimus mitmeid spordivõistlusi, millest võtsid osa ka Lääneranna valla sportlased. Käesolevaga toome meie lugejateni kokkuvõte võistlustest ning meie sportlaste tulemustest.

Kergejõustik

2. märtsil toimusid Tartu Ülikooli spordihoones Eesti kõrgkoolide, kutseõppeasutuste ja Tartu Ülikooli 2018. a lahtised sisemeistrivõistlused kergejõustikus, kus osales ka Lääneranna vallast pärit Kaspar Arusalu, kes saavutas meeste 60m jooksus neljanda ning kaugushüppes esikoha.

Foto: lljk.ee

12. märtsil toimusid Haapsalus, Haapsalu KJK hüppevõistluste II etapp, kus kõrgushüppes võistlesid lisaks teistele ka kolm Lääneranna valla noort. Keiro Ristikivi ja Joonas Vestli saavutasid poiste 2006-2007 vanuseklassis vastavalt kolmanda ja 4.-5. koha. Trinity Õismets, kes võistles tütarlaste 2002-2003 vanuseklassis saavutas tulemusega 1.40 samuti pronksi.


Lauatennis

10. märtsil toimusid Haapsalu Spordikeskuses Läänemaa lauatennise meistrivõistlused, kus osalesid ka Eduard Broki treenitavad noored, kes tõid võimalikust viiest esikohast neli Lääneranna valda. Kokku osales võistlustel 20 mees- ja 16 naislauatennisisti.

Kolmekordseks meistriks meeste üksikmängus tuli Aaro Õismets, samas kategoorias võistelnud Eduard Brok saavutas kolmanda koha. Naiste üksikmängus tuli meistriks Janely Vestli, Trinity Õismets saavutas samas kategoorias neljanda koha.

Fotod: erakogu

Naispaarismängu hõbeda võitsid Janely Vestli ja Trinity Õismets. Meespaaride esikoha võitsid Aaro Õismets ja Keiro Ristikivi, kolmanda koha saavutasid Allex Rummel ja Kaaro Saatmäe. Segapaaris said finaalivõidu Trinity ja Aaro Õismets, pronksi Janely Vestli ja Eduard Brok.

Eriauhinnad said vanuseklasside parimad Joonas Vestli, Keiro Ristikivi ja Allex Rummel.

Fotod: erakogu

Vibusport

10.-11. märtsil toimusid teist aastat järjest Lihula Gümnaasiumi Spordimajas Eesti Maastikuvibu Liidu meistrivõistlused siselaskmises. Võistlusi korraldas ja viis läbi spordiklubi Lääne Vibulaskjad.

Kahel võistluspäeval osales kokku 101 sportlast 45’s erinevas vibu- ja vanuseklassis. Uuendati 12 Eesti siselaskmise rekordit.

Naiste jahivibu klassis saavutas teise koha Aire Lauren, tema abikaasa Aare Lauren oli meeste jahivibu klassis kolmas.

Fotod: Aare Lauren

Kristina Kukk,
Lääneranna valla avalike suhete spetsialist

 

Päise pilt: Pixabay.com

Admin - post author

No other information about this author.