Loading... (0%)

Läänemaa meistrivõistlustel discgolfis jagus poodiumikohti vaid Lihula meestele

30 June 2016

Juuni keskel korraldas Lääne maakonna spordiliit Läänela koostöös discgolfiklubiga Keila Mets Läänemaa esimesed ametlikud  meistrivõistlused discgolfis, kus osales kokku 40 võistlejat kolmes võistlusklassis.

Tänavu 18. juunil peetud meistrivõistlused toimusid Haapsalu Piiskopilinnuses ja seda ümbritsevas Krahviaias. Ilm oli küllaltki karge: sadas vihma ning tuul oli nii vali, et puhus nii mõnegi korvi pikali, kuid discgolfi harrastajaid see ei heidutanud.

Lihulast olid osalemas lausa kuus võistlejat, kes saavutasid võistlustel kõrgeid kohti: harrastajate võistlusklassis, kuhu kuulusid võistlejad, kelle skoorin keskkonna B reiting on väiksem kui 850 punkti, saavutas hõbemedali Renee Pärnpuu.

Avatud võistlusklassis jagus aga poodiumikohti üksnes meie meestele  Läänemaa meistriks tuli Karel Üksvärav, teise koha sai Ivar Rajamets ning pronksi saavutas Aimar Alesmaa.  Lihula mehed ei lasknud konkurente isegi mitte poodiumi ligi, kuna Kristjan Liiv ning Karl Tšekenjuk jagasid samas võistlusklassis 4.-5. kohta.

 

Kokku oli kohale tulnud 40 discgolfarit, kes jagunesid kolme võistlusklassi vahel. Naiste arvestuses oli võistlustules neli osalejat. Harrastajate võistlusklassis oli starti tulnud 15 mängijat ning kõige suurem osalejate arv oli avatud võistlusklassis – 21 tulihingelist discgolfarit. Kuna tegemist oli läänemaalastele suunatud üritusega, jagati meistritiitlid kohalike mängijate vahel.

Kõiki tulemusi näete ja lisainfot saate lugeda Läänela kodulehelt.

Palju õnne kõigile osalejatele ning võitjatele ning edu uutel võistlustel!

Kristina Kukk
Lihula Teataja kaastoimetaja

Fotod: Discgolf Keila Facebook

Admin - post author

No other information about this author.