Loading... (0%)

Lihula võitis Läänemaa valdade XXIII suvemängud

13 June 2016

Haapsalus ja Virtsus peetud Läänemaa valdade suvemängudel õnnestus Lihula tublidel sportlastel napsata Ridala ees mängude üldvõit. Võit oli seda magusam, et eelmisel aastal Lihulas aset leidnud mängudel olime Ridala järel teised vaid punktilise vahega. Kolmanda koha saavutas seekordne võõrustaja ning korraldaja Hanila vald.

1500m jooksu kolmikvõit: Martin Teppan, Ainar-Sten Junker ja Toomas Teppan

Haapsalus toimunud kergejõustikupäevale läksime vastu 18 sportlasega, kes ühtekokku kogusid 11 medalit, lisaks 10 võistkonnaliikme medalid pendelteatejooksu III koha eest.

Nende tulemustega lõpetasime päeva üldarvestuses kolmandana Ridala ja Haapsalu järel.

Neli alavõitu, kaks teist ja kaks kolmandat kohta

Ülejäänud võistkondlikud alad toimusid pühapäeval Virtsule omastes tuulistes, kuid päikeselistes oludes. Alavõidud tulid Lihulale naiste korvpallis, orienteerumises, kajakirallis ja nooleviskes. Viimasel alal tuli Lihulale, samamoodi nagu meeste 1500 meetri jooksus, lausa kolmikvõit.

Teise koha medalid saime kaela sulgpallis ja köieveos ning kolmandad olime meeste korvpallis ja meeste jalgpallis.


Kõige erilisema alana oli Hanila korraldusmeeskond mängudesse toonud kajakiralli, mis kujunes osalejatele värskendavaks katsumuseks, nii mõnelgi õnnestus sel aastal esimest korda vees käia.

Orienteerujad seevastu said nautida Puhtulaiu imelist loodust ning juhtkondade esindajad tutvuda jalgratastel Virtsuga ning kontrollida oma teadmisi Hanila ajaloost.

Lihula näitas ühtsust ja sisu

Lihula vallal on vedanud kõigi nende toredate entusiastlike inimestega, kes suvemängudel võistlemas või kaasa elamas käisid ning võistkondade moodustamisel oma panuse andsid.

Lihula valla Spordiklubi nimel tänan siiralt Teid kõiki.

Sina, kes Sa sel korral osa võtta ei saanud või ei teadnud me Sind otsida, siis ole julge endast järgmise aasta valguses juba varakult märku andma. Me ootame kõiki, olenemata vanusest või eelnevatest sportlikest saavutustest.

Tsiteerides Lihula Vallavolikogu esimeest Jaak Kastepõldu: “Põhjus tõelist heameelt tunda, Lihula näitas ühtsust ja sisu”.  Minulgi on üksnes rõõm, sest mida rohkem millegagi seotud olla, seda enam läheb see ka korda.

 

Armastus spordi vastu ühendab ning ühiselt panustades loob see alati sisu, seekord suvemängude üldvõidu näol.


Tänusõnad

Suur suur aitäh Anna Luuk,  Johanna Lipp, Marian-Merit Ring, Eliise Lepp, Gertu Küttmann, Maarja Jõevee, Ainar-Sten Junker, vennad Martin ja Toomas Teppan, Cardo Jurs, Raiko Söötmaa, Otomar Kuusemaa, Kert Pääbo, Andro Aavik, Rasmus Paulus, Maarja Jalakas, Karin Mänd, Gerda Oad, Maris Raudsepp, Tõnis Pelapson, Egert Kallaste, Andrus Ihermann, õed Meeli ja Liisi Laos, Grete Kindel, Randel Plaas, Varje Ojala-Toos, Jaak Kastepõld, Carina Jurs, Katrina Ihermann, Elo Elissaar, Joonas Kaskmäe, Arvi Alesmaa, Kuno Anijärv, Märt Kaunimäe, Heiki Heinmaa, perekond Nõmmiku kolm meesterahvast: pojad Ben-Ranno ja Jonny-Harrison ning isa Loit; ja perekond Kaisel koosseisus Pille ja Kaarel.

Lisaks, aitäh Argo Mõtt jalgpalli meeskonna kokkupanemise eest, Jaanus Getreu juhendamise ning ka ise võistlustules eduka osalemise eest ning aitäh Janar Sõber mitmekülgse osalemise, meie inimeste innustamise ning sulgpallitundide eest.

Kohtumisteni spordiväljakutel ja jooksuradadel!

Katrin Lehtpuu
Lihula valla Spordiklubi
katrin@lihula.ee

Läänemaa XXIII suvemängude terve FOTOGALERII

Lisainfo ja protokollid Läänela lehelt

Admin - post author

No other information about this author.